Advocaat

Wie zijn wij?

Baker McKenzie is één van ‘s werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoren, met 77 kantoren in 47 landen. Baker McKenzie staat bekend om zijn innovatieve, pragmatische en praktische benadering, waarbij we cliënten helpen kansen te grijpen, risico’s te beperken en complexe zakelijke, juridische en fiscale vraagstukken op te lossen.

Als eerste advocatenkantoor in Nederland met een internationale praktijk, heeft Baker McKenzie Amsterdam de meeste ervaring in de grensoverschrijdende advocatuur. Binnen Baker McKenzie vertrouwen we wereldwijd op meer dan 4.200 gekwalificeerde advocaten met lokale expertise waardoor wij de unieke positie hebben om cliënten bij te staan in grensoverschrijdende activiteiten. Baker McKenzie Amsterdam heeft een volledig geïntegreerde civiele, fiscale en notariële praktijk met circa 200 advocaten, fiscalisten en notarissen. Vanuit het kantoor in Amsterdam voorziet Baker McKenzie internationale en Nederlandse cliënten van advies op lokaal en grensoverschrijdend gebied.

Wat doen wij?

In onze civiele praktijk werken meer dan 100 medewerkers in zes verschillende praktijkgroepen: Corporate M&A, Employment, Banking & Finance, Real Estate, Litigation, Competition & Trade en IP, IT & Commercial. Er wordt geadviseerd, geprocedeerd en onderhandeld.

Een greep uit de werkzaamheden

Als advocaat werk je aan complexe, innovatieve en veelal internationale zaken. Denk aan (grensoverschrijdende) fusies en overnames, beursovernames, joint ventures, (kapitaalmarkt)transacties, reorganisaties en herstructureringen. Maar ook aan het beheren van internationale vastgoed- en merkenportfolio’s.

Je werkt nauw samen met de andere Amsterdamse praktijkgroepen en de Baker McKenzie kantoren in de rest van de wereld.

Interesse?

Ben je bijna of net afgestudeerd en geïnteresseerd in een functie als advocaat-stagiair, kijk dan hier. Ben je een ervaren advocaat en geinteresseerd in de mogelijkheden, kijk dan hier voor openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie.