Baker & McKenzie Amsterdam N.V. uitgeroepen tot Tax Firm of the Year 2012

< Overzicht

Baker & McKenzie Amsterdam is op woensdag 16 mei jl. uitgeroepen tot Tax Firm én Transfer Pricing Firm of the Year 2012 door het International Tax Review (ITR).  Ook in 2008 mocht het advocatenkantoor deze award in ontvangst nemen. Daarnaast heeft Baker & McKenzie op donderdag 10 mei jl. de Chambers Europe Award 2012 ontvangen voor European Law Firm of the Year.

De Amsterdamse fiscale praktijk heeft de award mede verkregen door de waardering van cliënten voor de grensoverschrijdende en innovatieve advisering door het toegewijde team. De fiscalisten werken geïntegreerd samen met advocaten, notarissen en transfer pricing specialisten binnen het kantoor. De toonaangevende fiscale praktijk van Baker & McKenzie en de geïntegreerde aanpak van fiscale kwesties geeft cliënten de gewenste toegevoegde waarde. “Wij zijn trots op het feit dat wij wederom zijn verkozen tot Tax Firm of the Year “, aldus Herman Huidink, hoofd van Baker & McKenzie’s fiscale praktijk in Amsterdam. “Onze inspanningen, om uit te blinken op die gebieden waar cliënten ons het meest nodig hebben, worden erkend. Het is tevens een waardering voor de hoogwaardige kwaliteit van de fiscale dienstverlening die wij onze cliënten bieden.”

ITR verzamelt jaarlijks informatie over fiscale transacties en zaken in 24 Europese landen. Hiertoe worden fiscale kantoren verzocht om relevante transacties en zaken in te sturen. Op basis van alle inzendingen maakt de redactie van de ITR een shortlist, aangevuld met commentaar en aanbevelingen van cliënten van de fiscale kantoren, evenals eigen onderzoek door ITR. Een panel van belastingexperts, bestaande uit leden van de Tax Executives International’s European Chapter, beoordeelt de shortlists en bepaalt de uiteindelijke winnaar in overleg met de ITR.