Facts

Werken op topniveau, terwijl je ondertussen zeeën van vrije tijd hebt is een onmogelijke combinatie. Als je bij Baker McKenzie wil werken, moet je keuzes maken. Want bij een toonaangevend internationaal advocatenkantoor ligt de lat hoog. We maken enerverende dagen mee, maar daarna is de ontspanning ook des te groter en verdiend.

Culture of friendship

Je maakt lange dagen en ziet je collega’s dus veel. Daarom vinden wij het belangrijk dat je jezelf kunt zijn. Bij Baker McKenzie is de sfeer open minded, positief en prikkelend. We willen dat je je ontwikkelt en dat gaat het best als je durft te ontdekken en ondernemend bent. En daar bieden collega’s je graag een helpende hand bij. Bij Baker McKenzie is dat de culture of friendship: open communiceren, leren van elkaar en samenwerken. Zodat ook de successen samen gevierd kunnen worden.

Ahead of the curve

Baker McKenzie bedient met 77 kantoren cliënten in 47 landen. Om onze cliënten optimaal te kunnen bedienen, is het belangrijk dat we praktisch en pragmatisch handelen. Ook snelheid is belangrijk: onze cliënten willen immers de concurrent voor zijn. Daarom moet jij de issues van morgen vertalen naar de business van vandaag. Vooruitkijken. Ontwikkelingen in de markt zijn kansen voor ons. Zie jij een interessante niche met omzetpotentieel? Dat kan de start zijn van een nieuwe praktijkgroep. Snel en doordacht aan de slag gaan, mooie meters maken. Dat is de pragmatische houding van de mensen bij Baker.

Internationaal netwerk door te pionieren

In 1957 speelden Russel Baker en John McKenzie in op de trend van vandaag: globalisering. Zij wilden hun  cliënten ook buiten de Verenigde Staten juridische diensten verlenen en startten een samenwerking met Caron & Stevens: het eerste internationale netwerk van toonaangevende advocaten. Inmiddels zijn er 77 vestigingen in 47 verschillende landen. Baker McKenzie vind je in de zakelijke en financiële centra van Europa, het Midden-Oosten, Azië en Noord-Amerika. Onze vestiging in Nederland vind je op de Amsterdamse Zuidas.

Wereldwijd en grensoverschrijdend

Baker McKenzie is een advocatenkantoor met grensoverschrijdende advocatuur. Als je bij ons werkt merk je dat ook. Vanuit kantoor Amsterdam werk je volgens het Nederlands recht, samen met collega’s in andere landen. Je stapt niet wekelijks in het vliegtuig, wel spreek of mail je regelmatig met collega’s over de hele wereld. Je gaat naar internationale bijeenkomsten, waar je bouwt aan je netwerk van buitenlandse jaargenoten en collega’s. Ook kun je internationale werkervaring op doen: voor een periode van enkele weken tot een jaar kun je gaan werken bij een buitenlandse vestiging van Baker McKenzie.