Baker’s Banking Battle 2019

< Overzicht
07-02-19

Wil jij ervaren hoe het is om een Banking deal te voltooien én te pitchen voor één van onze cliënten? Ben jij ambitieus, commercieel en collegiaal ingesteld? Geef je dan nu op voor de Baker’s Banking Battle op donderdag 7 februari 2019!

Lenen kost geld, dat is algemeen bekend. Consumenten kopen online producten op afbetaling of een woning waarvoor zij een hypotheeklening verkrijgen, maar lang niet iedereen betaalt ook netjes. Wat gebeurt er nu als die leningen niet worden afbetaald? De Banking & Finance sectie van Baker McKenzie staat cliënten bij die een portfolio met dergelijke leningen willen opkopen. Hoe haalt de cliënt er de beste deal uit? Tijdens de Banking Battle is het aan jou om je van je beste juridische en commerciële kant te laten zien door in zo’n deal te adviseren. En daar gaan wij je uiteraard bij helpen! Wil jij ervaren hoe dit in de praktijk gaat? Tijdens de Battle maak je uitgebreid kennis met de Banking & Finance sectie van Baker McKenzie en onze collega’s.

De aanmeldingen zijn inmiddels gesloten.

Heb je vragen, of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met Recruitment via recruitment.amsterdam@bakermckenzie.com.

Lees hieronder de ervaring van Tim (deelnemer editie 2018):

‘Vorig jaar had ik al vlug de keuze gemaakt dat ik tijdens mijn laatste bachelorjaar stage wilde lopen bij een groot (internationaal) kantoor. Ik wilde kijken of de werkzaamheden van een advocaat mij aanspreken en ik wilde ervaren hoe het er aan toe gaat binnen de muren van zo’n kantoor. Alleen kende ik nauwelijks kantoren noch mensen van een kantoor. Nadere kennismaking was aldus vereist voordat ik op zoek kon gaan naar mijn stage. Toen viel mijn oog op het evenement: Baker’s Banking Battle. Een perfect moment om de praktijk te ervaren en de sfeer te proeven. Na een geslaagde selectie mocht ik met andere studenten de strijd aan. In groepjes bereidde we ons voor om een idee te pitchen voor een delegatie van een bank. De casus was buitengewoon interessant, de sfeer ontspannen en de mensen gezellig. Naar aanleiding van die dag heb ik direct mijn stage ingepland. Een stage die nu bijna ten einde is. Maar ook hier kan ik optimistisch op terug blikken, want wederom waren de casussen interessant, de sfeer ontspannen en de mensen gezellig. Vanaf de eerste dag had ik het gevoel zowel qua inhoud als omgeving helemaal op mijn plek te zitten, en dat is bijzonder’.