Baker’s Banking Battle 2017

< Overzicht
12-04-17

Wil jij ervaren hoe het is om een Banking deal te voltooien én te pitchen voor één van onze cliënten? Ben jij ambitieus, commercieel en collegiaal ingesteld? Geef je dan nu op voor de Baker’s Banking Battle op 12 april!

Lenen kost geld, dat is algemeen bekend. Consumenten kopen online producten op afbetaling of een woning waarvoor zij een hypotheeklening verkrijgen, maar lang niet iedereen betaalt ook netjes. Wat gebeurt er nu als die leningen niet worden afbetaald? De Banking & Finance sectie van Baker McKenzie staat cliënten bij die een portfolio met dergelijke leningen willen opkopen. Hoe haalt de cliënt er de beste deal uit? Tijdens de Banking Battle is het aan jou om je van je beste juridische en commerciële kant te laten zien door in zo’n deal te adviseren. En daar gaan wij je uiteraard bij helpen! Wil jij ervaren hoe dit in de praktijk gaat? Tijdens de Battle maak je uitgebreid kennis met de Banking & Finance sectie van Baker McKenzie en onze collega’s. Meld je aan vóór 2 april aan met je CV en een motivatie wie jij bent, wat jou zo bijzonder maakt en waarom je een buitengewone toevoeging voor de Banking Battle bent en wie weet mag jij op 12 april pitchen en aan de slag voor één van onze echte cliënten!

Heb je vragen, of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze recruiter Heleen van der Zande via 020-5517440 of heleen.vanderzande@bakermckenzie.com.

De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten.

Aanmelden