Business Course Madrid

< Overzicht
13-05-20 tot 15-05-2020

Business Course Madrid

Nieuwsgierig hoe het is om als advocaat of kandidaat-notaris bij Baker McKenzie te werken? Wil je weten wat het betekent om je te begeven in de wereld van complexe, multidisciplinaire en internationale projecten?

Meld je dan aan voor onze Business Course op 13, 14 en 15 mei 2020!  Tijdens deze driedaagse business course reis jíj, samen met 15 andere studenten en een grote groep van onze collega’s, af naar Madrid om daar uitgebreid kennis te maken met Baker McKenzie en de stad Madrid. Natuurlijk gaan we aan de slag met een uitdagende real life business case, maar er is ook zeker voldoende ruimte voor ontspanning en sightseeiing. Op woensdagochtend vliegen we al vroeg naar Madrid en op vrijdagmiddag sluiten we af op ons kantoor in Amsterdam, waardoor je een zo volledig mogelijk beeld krijgt van wat een baan als advocaat of kandidaat-notaris bij Baker McKenzie betekent!

Ben jij derdejaars bachelor- of master student Nederlands recht of notarieel recht en wil je weten hoe het er écht aan toe gaat binnen Baker McKenzie? Meld je dan aan voor onze Business Course 2020!

Belangrijke data:

LET OP: Op dit moment is het helaas niet mogelijk je aan te melden voor onze Business Course 2020.

Wil je nu alvast kijken of er mogelijkheden voor je zijn om bij ons te starten of stage te lopen? Kijk dan hier!

Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Recruitment via 020 – 5517 555 of recruitment.amsterdam@bakermckenzie.com.

De ervaringen van eerdere jaren zien?