Tax Course Barcelona

< Overzicht
15-04-20 tot 17-04-2020

Tax Course Barcelona

Nieuwsgierig hoe het is om als fiscalist bij Baker McKenzie te werken aan complexe, multidisciplinaire en internationale projecten?

Meld je dan aan voor de Tax Course op 15, 16 en 17 april 2020! Tijdens deze driedaagse business course reis jíj, samen met 15 andere studenten en een aantal van onze collega’s, af naar BARCELONA om daar uitgebreid kennis te maken met Baker McKenzie en de stad Barcelona. Natuurlijk gaan we aan de slag met een uitdagende real life business case, maar er is ook zeker voldoende ruimte voor ontspanning en sightseeiing. Op woensdagochtend vliegen we al vroeg naar Barcelona en op vrijdagmiddag sluiten we af op ons kantoor in Amsterdam, waardoor je een zo volledig mogelijk beeld krijgt van wat een functie bij Baker McKenzie betekent!

Ben jij derdejaars bachelor- of masterstudent WO Fiscale Economie of Fiscaal Recht en wil je de fiscale sectie van Baker McKenzie leren kennen?! Meld je dan snel aan!

Belangrijke data:

Helaas zijn de aanmeldingen gesloten.

Wil je nu alvast kijken of er mogelijkheden voor je zijn om bij ons te starten of stage te lopen? Kijk dan hier!

Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Recruitment via 020 – 5517 555 of recruitment.amsterdam@bakermckenzie.com.

De ervaringen van eerdere jaren zien?