Hub Stolker

< Overzicht

Liep zijn student-stage bij de sectie Transfer Pricing, Tax en nam deel aan de Baker & McKenzie Tax Course in Milaan. Sinds 2009 in dienst als fiscalist-stagiaire.

Mijn student-stage

kwam tot stand na de Fiscale Bedrijvendag in september 2007. Na afloop van de Bedrijvendag reageerde Baker & McKenzie al heel snel. De stage begon met de voorbereiding van een artikel voor een vaktechnisch overleg. Ze namen me daar meteen serieus en de partner voor wie ik werk(te) nam geregeld tijd om een uur met me te zitten.

Ik had het beeld van Amerikaanse praktijken

waar je ongeveer geen privé leven hebt, maar dat klopt absoluut niet. Baker is open, vriendelijk en je wordt direct als volwaardig aangezien. Veel mensen hier doceren ook, en vinden het leuk om dingen uit te leggen. Zo leer je de praktijk goed kennen, ook omdat je cliënten ontmoet.

Leuke, toegankelijke mensen

Dat is de voornaamste reden dat ik nu fiscalist-stagiaire ben bij Baker. In je werk moet je toch een klik hebben met je collega’s. Ze nemen je serieus, wat wel blijkt uit de verantwoordelijkheid die je meteen krijgt als stagiaire. En, niet te vergeten, Baker & McKenzie groeit sterk, wat mij zeer aanspreekt.