Notaris

Wie zijn wij?

Baker McKenzie is één van ’s werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoren, met 77 kantoren in 47 landen. Baker McKenzie staat bekend om zijn innovatieve, pragmatische en praktische benadering, waarbij we cliënten helpen kansen te grijpen, risico’s te beperken en complexe zakelijke, juridische en fiscale vraagstukken op te lossen.

Als eerste advocatenkantoor in Nederland met een internationale praktijk, heeft Baker McKenzie Amsterdam de meeste ervaring in de grensoverschrijdende advocatuur. Binnen Baker McKenzie vertrouwen we wereldwijd op meer dan 4.200 gekwalificeerde advocaten met lokale expertise waardoor wij de unieke positie hebben om cliënten bij te staan in grensoverschrijdende activiteiten. Baker McKenzie Amsterdam heeft een volledig geïntegreerde civiele, fiscale en notariële praktijk met circa 200 advocaten, fiscalisten en notarissen. Vanuit het kantoor in Amsterdam voorziet Baker McKenzie internationale en Nederlandse cliënten van advies op lokaal en grensoverschrijdend gebied.

Wat doen wij?

De sectie Corporate Structures richt zich op de ondernemingsrechtelijke transactie- en adviespraktijk en bestaat uit 2 notarissen, ongeveer 30 kandidaat-notarissen, paralegals en daarnaast advocaten. Onze collega’s zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht en vastgoedtransacties voor Nederlandse en internationale bedrijven. Baker McKenzie biedt grensoverschrijdende dienstverlening, waarbij het Amsterdamse kantoor een leidende rol heeft in het managen van complexe en innovatieve, vaak internationale projecten. De sectie werkt nauw samen met andere secties, waaronder Banking & Finance, Corporate M&A en Tax en maken deel uit van diverse internationale Baker McKenzie practice groups. Door een hechte internationale samenwerking met de andere 76 Baker McKenzie kantoren in de rest van de wereld, worden op ongeëvenaarde wijze, zowel grensoverschrijdende als puur lokale transacties begeleid.

Een greep uit de werkzaamheden

Onze kandidaat-notarissen adviseren cliënten over (grensoverschrijdende) fusies en overnames, joint ventures, herstructureringen, supply chain restructurings en (interne) reorganisaties. Je bent  zowel adviseur als transactiejurist. Je stuurt projecten aan en bent de directe contactpersoon voor cliënten. Je werkt nauw samen met andere Amsterdamse praktijkgroepen en de Baker McKenzie kantoren in de rest van de wereld.

Ben je geïnteresseerd om als kandidaat-notaris bij Baker McKenzie te starten, kijk dan hier voor de mogelijkheden.