Baker McKenzie

Baker McKenzie is één van ’s werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoren, met 77 kantoren in 47 landen. Baker McKenzie staat bekend om zijn innovatieve, pragmatische en praktische benadering, waarbij we cliënten helpen kansen te grijpen, risico’s te beperken en complexe zakelijke, juridische en fiscale vraagstukken op te lossen.

Als eerste advocatenkantoor in Nederland met een internationale praktijk, heeft Baker McKenzie Amsterdam de meeste ervaring in de grensoverschrijdende advocatuur. Binnen Baker McKenzie vertrouwen we wereldwijd op meer dan 4.200 gekwalificeerde advocaten met lokale expertise waardoor wij de unieke positie hebben om cliënten bij te staan in grensoverschrijdende activiteiten. Baker McKenzie Amsterdam heeft een volledig geïntegreerde civiele, fiscale en notariële praktijk met circa 200 advocaten, fiscalisten en notarissen. Vanuit het kantoor in Amsterdam voorziet Baker McKenzie internationale en Nederlandse cliënten van advies op lokaal en grensoverschrijdend gebied.

Staff & Support

Bij Baker McKenzie Amsterdam werken ruim 100 staff & support professionals in zeven verschillende stafafdelingen. Samen met de advocaten, fiscalisten en (kandidaat-)notarissen zorgen zij voor een excellente dienstverlening aan onze cliënten.  

We onderscheiden de volgende functiegebieden:

Werken op topniveau, terwijl je ondertussen zeeën van vrije tijd hebt is een onmogelijke combinatie. Als je bij Baker McKenzie wil werken, moet je keuzes maken. Want bij een toonaangevend internationaal advocatenkantoor ligt de lat hoog. We maken enerverende dagen mee, daarna is de ontspanning des te groter en verdiend.